Фактор И.Н. – Компания на годината за 2020г за НБФИ

Фактор И.Н. АД получи признание за своята работа през годината. Компанията бе отличена в категория “Небанкова финансова институция” от престижните награди „Компания на годината” на списание Business Lady и Bulgaria Business Review.

“Тази награда не е индивидуална, това е награда за целият екип на Фактор И.Н., като единствен представител /повече от 20г/ на МъниГрам за България за небанкови финансови институции. Благодарим им за усилията, за професионализма, с които дори и в извънредни ситуации на „COVID-19“ продължават да са на своите работни места в услуга на своите клиенти и партньори. Днес с гордост можем да заявим, че притежаваме най-голямата мрежа от офиси в страната /над 3000/ и предлагаме повече от 150 валути за обмяна достъпни от всяка точка на България. От името на Фактор И.Н. искам да благодаря на нашите партньори от цялата страна за доверието и да ги уверим, че ще продължим да работим със същата любов и професионализъм за да се развиваме и надграждаме постигнатото.” – каза Наталия Иванова, служител на Фактор И.Н

Наградите на „Компания на годината” са продължение на основната цел на двете издания Business Lady и Bulgaria Business Review – да споделят успешни бизнес модели, да бъдат трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения. Българският бизнес и културни, образователни и медийни институции доказаха, че въпреки усложнената обстановка и политическа атмосфера в страната, не само успяват да реализират своите успешни активности, но и са достатъчно адаптивни и креативни да създават нови възможности и успешни стратегии. Фактор И.Н. АД за първи път взима награда на конкурса.

Вашият коментар