Ако търсите, каква е таксата от друга държава към България или чужбина изберете тук.

За нас

След 21 години активна дейност, като представител на платежната система MoneyGram, днес Фактор И.Н. АД притежава една от най-големите мрежи в страната, която предлага възможност на хора от всякакви населени места да получат или изпратят пари за страната или чужбина и по този начин да бъдат по-близо до любимите си хора.

Наша мисия е да предоставяме услугата, която притежава силата да въздейства положително на хиляди хора всеки ден!

Научете още

Фактор И.Н. АД работи с изградена мрежа от банкови и небанкови офиси за услугите на MoneyGram на територията на цяла България. Едни от ключовите наши партньори, които силно повлияха на развитието на услугата и я превърнаха в номер едно сред своите конкуренти са ОМВ България, Общинска банка, ТипТоп Куриер, СитиКеш, ВиваКредит и много други

19
годишно представителство
700
офиса в страната
350
партньори

Чрез нашите партньори в страната системата на MoneyGram обслужва хиляди клиенти дневно, които имат възможност в рамките на минути да получат или изпратят пари до всяка точка на света.

10
минутен превод
180
държави по света
350000
представители по света

Нашата визия е да предоставяме най-разпространената, по-достъпната и по-бързата услуга за превод на пари, предлагайки толкова добри условия и такси, които да позволят повече хора да се възползват от тях.

Актуални статии

Нашите партньори